Njut av mer plats och ljus 

Studiol-minisvit – öppen planlösning med soffa, kyl och diskmaskin, rätt val för dig som önskar något utöver det vad ett hotellrum erbjuder.

Här kan du bjuda in bekanta – kurskamrater eller kunder. Apperitivo för att sedan gå ut och äta – stans centralaste Hotell. 

Vårt annex med 10 nybyggda studio-minisviter är det senaste tillskottet till Riverside Hotel & Apartments. Här bor du ett stenkast från Storgatan, med 25-30 kvadratmeter stora enrummare Bekvämt med för 3 men plats för fyra personer, varav 1-2 personer i bäddsoffa.

Som hemma, fast borta!

Varje lägenhet har LCD-TV med digitala kabelkanaler, minikök med kylskåp, spishäll, mikro och diskmaskin och badrum med dusch. Gästerna har även tillgång till tvättstuga. Sängkläder, handdukar och slutstädning ingår. Bo först och betala med med Klarna när det passar dig, bekvämt!

SVITEN- EN NYRENOVERAD LÄGENHET MED BALKONG

I den takt vi kan, renoverar vi lägenheterna i huset.
Med tapeter designade av Hanna Wendelbo, moderna detaljer, lyxiga möbler och snygga ytskikt har vi skapat vår första svit – perfekt för dig som önskar det där lilla extra – lyxigt med diskmaskin. 

Superiore – känslan av plats

Högst upp i hotellbyggnaden finner du våra stora lägenheter – Lägenhet Superior och Familjesvit . Lägenheterna består av 2 sovrum, sällskapsrum/middagsbord och fullt utrustat kök. Skönt att bli serverad vår omtyckta hotellfrukost.