Familjärt hotell 
mitt i city

Riverside Hotel & Apartments är ett familjeägt hotell med 15 hotellrum, 10 studiolägenheter och 3 trerumslägenheter, som alla ligger endast ett kvarter från Stortorget och Storgatan, där du finner ett stort utbud av butiker och restauranger.
Ängelholms sprudlande stadskärna består av en kombination av butiker från de större kedjorna, samt ett flertal unika guldkorn som bara finns just här. Närheten till naturen gör sig påmind med vackra Rönne Å som rinner genom staden. 

Utforska hela Öresundsregionen,
med Ängelholm som utgångspunkt

Med en kort promenad kommer du till eller från tågstationen

och har på så vis nära till direkt förbindelse med bland annat Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Här finner du också ett antal busslinjer som snabbt tar dig till i stort sett varje hörn av Skåne. 

Mysig småstad med nära till kontinenten

Med tåg till och färja kan du ta dig från Ängelholm till vackra Helsingör på under en timme! Med bil tar du dig dessutom på 10 minuter till Ängelholms flygplats och har hela världen i din närhet! inom 4 mils avstånd finns 17 golfbanor, boka gärna ett komplett golfpaket på vår turistbyrå.

Ängelholm erbjuder fina, långa sandstränder längs Skälderviken, med härliga badplatser.

Några hundra meter av stranden är avsedd för nakenbad och markerad med skyltar. I omgivningarna finns stora möjlighetertill både kulturupplevelser, rekreation och inte minst ett aktivt friluftsliv, till exempel fiske, kanotpaddling, cykelturer och vandring i fantastiska miljöer.

Följ Riverside Hotel & Apartments på Instagram!