Familjärt hotell 
mitt i city

Riverside, ett hotell som drivs av ägarfamiljen med ambition att skapa värde för dina pengar och ge dig en bekväm och personlig upplevelse. Vi kan välkomna dig på fem andra språk än svenska. Hotellet ligger mycket centralt, 150m från Stortorget och Storgatan med sina olika restauranger och butiker. Havets stränder, Kattegattledens cykelled, Kulla-Bjärehalvön, stort urval av golfbanor och skogar finns inom bekvämt räckhåll. Till Kastrups flygplats är det en och en halv timmes tågresa.

Utforska hela Öresundsregionen,
med Ängelholm som utgångspunkt

Med en kort promenad kommer du till eller från tågstationen

och har på så vis nära till direkt förbindelse med bland annat Göteborg, Helsingborg, Malmö och Köpenhamn. Här finner du också ett antal busslinjer som snabbt tar dig till i stort sett varje hörn av Skåne. 

Mysig småstad med nära till kontinenten

Med tåg till och färja kan du ta dig från Ängelholm till vackra Helsingör på under en timme! Med bil tar du dig dessutom på 10 minuter till Ängelholms flygplats och har hela världen i din närhet! Inom 4 mils avstånd finns 17 golfbanor, boka gärna ett komplett golfpaket på vår turistbyrå.

Ängelholm erbjuder fina, långa sandstränder längs Skälderviken, med härliga badplatser .

 I omgivningarna finns stora möjligheter till både kulturupplevelser, rekreation och inte minst ett aktivt friluftsliv, till exempel fiske, kanotpaddling, cykelturer och vandring i fantastiska miljöer. En mysig picknick vid havet medan solen går ned över Kattegatt. Bord/bänk finns redan vid stranden.